Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower No Extrem Multipower No Extrem
Multipower No Extrem Multipower No Extrem

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower No Extrem

nga Grepi Outlet

6.500 Lekë

Për të rritur përqëndrimin tuaj dhe për të mbajtur një mendje të qartë në të gjitha fazat e trajnimit të vështirë No Extreme përmban guarana dhe tyrosine, i cili është i njohur veprim i dobishëm për vëmëndje dhe tendosje të muskujve.
NOxtreme është mbështetja ideale për çdo aktiviteti fizik i fuqishëm .
Efekti i saj është ndjerë si një ndjesi shpimi gjilpërash lehtë nën lëkurë .