Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower FMR Multipower FMR
Multipower FMR Multipower FMR

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower FMR

nga Grepi Outlet

5.000 Lekë

FMR është një shtojce dietetike që përmban proteina, vitamina, minerale dhe aminoacidet.
Proteina kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e mases muskulore.