Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower 100% Whey Protein Multipower 100% Whey Protein
Multipower 100% Whey Protein Multipower 100% Whey Protein

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower 100% Whey Protein

nga Grepi Outlet

9.000 Lekë

Qellimi: per furnizimin e trupit me proteina,shperndahet ne organizem per 30 min. Perdorimi: 1-3 here ne dite,30-100gr porcioni me qumësht. Permbajtja: E pasur me aminoacide (BCAA).

Prodokti ka një peshë, 2250g.