Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
T-Shirt T-Shirt T-Shirt T-Shirt T-Shirt T-Shirt
T-Shirt T-Shirt T-Shirt T-Shirt T-Shirt T-Shirt

Veshje / Bluza

T-Shirt

nga Stef

6.900 Lekë
4.300 Lekë

T-Shirt sportive për meshkuj
Ngjzra: E Zezë me jake dopjo ngjyrë gri
Materiali: Pambuku
Emertimi: Bodz Move nga STEF