Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Power Bank Power Bank Power Bank Power Bank Power Bank Power Bank Power Bank Power Bank
Power Bank Power Bank Power Bank Power Bank Power Bank Power Bank Power Bank Power Bank

Bateri dhe Karikues / Karikues baterish dhe ushqyes

Power Bank

nga Grepi Outlet

2.900 Lekë

Power Bank (karikues) universal për telefona dhe iPad. Ju shërben për të karikuar telefonin ose tabletin tuaj, sa herë që nuk gjendeni pranë një prize.