Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Varse me Gurë Korali të Kuq Varse me Gurë Korali të Kuq
Varse me Gurë Korali të Kuq Varse me Gurë Korali të Kuq

Bizhuteri / Varëse

Varse me Gurë Korali të Kuq

nga Grepi Outlet

4.500 Lekë

Varse me gur Korali te Kuq. Gjatesia e varses 61cm. Madhesia e gogles 1.5 cm.