Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Varse me Gurë Rrenja e Rubinit Varse me Gurë Rrenja e Rubinit
Varse me Gurë Rrenja e Rubinit Varse me Gurë Rrenja e Rubinit

Bizhuteri / Varëse

Varse me Gurë Rrenja e Rubinit

nga Grepi Outlet

8.000 Lekë

Varse me gur Rrenja e Rubinit. Cdo sfera eshte nje polieder me shume faqe.