Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Varse me Perla të Bardha Varse me Perla të Bardha
Varse me Perla të Bardha Varse me Perla të Bardha

Bizhuteri / Varëse

Varse me Perla të Bardha

nga Grepi Outlet

8.000 Lekë

Varse me Perla te bardha shume cilesore. Gjaresia e varses 45cm. Madhesia e gogles me diameter 1.1 cm.