Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Varse me Perla të Bardha Varse me Perla të Bardha
Varse me Perla të Bardha Varse me Perla të Bardha

Bizhuteri / Varëse

Varse me Perla të Bardha

nga Grepi Outlet

6.500 Lekë

Varse me Perla te bardha te kultivuara. Gjatesia e varses 120cm. Madhesia e gogles me diameter 1.1 cm.