Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Varse me Gur Korali të Kuq dhe Pafte Sermi Varse me Gur Korali të Kuq dhe Pafte Sermi
Varse me Gur Korali të Kuq dhe Pafte Sermi Varse me Gur Korali të Kuq dhe Pafte Sermi

Bizhuteri / Varëse

Varse me Gur Korali të Kuq dhe Pafte Sermi

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

Varse me gur Korali te Kuq dhe pafte sermi. Gjatesia e varses 62cm. Madhesia pllakes 8 x 5.5 cm.