Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Varse me Gur Gjysëm të Çmuar Syri i Tigrit Varse me Gur Gjysëm të Çmuar Syri i Tigrit
Varse me Gur Gjysëm të Çmuar Syri i Tigrit Varse me Gur Gjysëm të Çmuar Syri i Tigrit

Bizhuteri / Varëse

Varse me Gur Gjysëm të Çmuar Syri i Tigrit

nga Grepi Outlet

4.500 Lekë

Varse me gur gjysem te cmuar Syri i Tigrit. Gjatesia e varses 50cm. Maddhesia e gogles me diameter 1.5cm.