Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower Fit Active L-Carnitin Multipower Fit Active L-Carnitin
Multipower Fit Active L-Carnitin Multipower Fit Active L-Carnitin

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower Fit Active L-Carnitin

nga Grepi Outlet

200 Lekë

Qëllimi:për furnizimin e trupit me lëngje me shumë pak kalori dhe me L-carnitine.

Përdorimi: para stërvitjes,ndihmon në djegjen e yndyrave.

Përmbajtja: në 500ml ka:1gr proteina dhe karbo,1gr L-carnitine.

Me shije Ananasi