Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower Red Kick Multipower Red Kick Multipower Red Kick
Multipower Red Kick Multipower Red Kick Multipower Red Kick

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower Red Kick

nga Grepi Outlet

2.500 Lekë

Qëllimi: për energji dhe forcë,e ngjashme me Red-Bullin nga vlerat kalorike.

Përdorimi: para dhe gjatë stërvitjes.

Përmbajtja: në 15gr ka:1000 mg taurinei,96mg kafeinë.

Me shije origjinale.