Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower Iso Drink Multipower Iso Drink
Multipower Iso Drink Multipower Iso Drink

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower Iso Drink

nga Grepi Outlet

2.000 Lekë

Qëllimi: per pergatitjen e pijes iso tonike e cila sherben per zevendesimin e shpejte te lengjeve te trupit, ka kalcium , magnezium, sodium.

Përdorimi: 35 gr ne 500 ml uje , 1 deri ne 2 perdorime ne dite.

Me shije Manafere.