Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower Energy Charge Multipower Energy Charge
Multipower Energy Charge Multipower Energy Charge

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower Energy Charge

nga Grepi Outlet

200 Lekë

Qëllimi: Furnizon me energji trupin tuaj.

Përdorimi: Pije me karbohidrate permban 7 gr glukoze, 4 gr meltodextrin, 3 gr saharoz.

Me shije fruta pylli.