Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower Hypermass 6000

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower Hypermass 6000

nga Grepi Outlet

9.000 Lekë

  • Qellimi: per shtimpeshe,ndihmon ne stervitje intensive.
  • Perdorimi: 2 here ne dite,75-150gr porcioni me 400 ml qumesht.
  • Permbajtja:ne 100 gr ka: 20 gr proteina,65 gr karbo,3.1gr yndyre,2.4 fiber,vitamina,minerale dhe aminoacide.