Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower Formula 80

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower Formula 80

nga Grepi Outlet

3.300 Lekë

  • Qellimi: per furnizimin e trupit me proteina,shperndahet ne organizem per 30 min.
  • Perdorimi: 2 here ne dite,30-50gr porcioni me 250 ml uje.
  • Permbajtja: ne 100 gr ka:366 kalori,85 gr proteina,4.3 gr karbo,1 gr yndyre,96 % proteine whey e izoluar.