Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower Soya Protein

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower Soya Protein

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

  • Qellimi: per rritjen e metabolizmit duke djegur me shume yndyra dhe mban muskuj me te paster.
  • Perdorimi: 2 here ne dite,30-50gr porcioni me 300 ml qumesht me 1.5% yndyre.
  • Permbajtja: ne 100 gr ka:377 kalori,83 gr proteina soje te izoluara,1.4 gr karbo,3.6 gr yndyre,1.4gr fibër