Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower Whey Protein

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower Whey Protein

nga Grepi Outlet

4.500 Lekë

Qellimi: per furnizimin e trupit me proteina,shperndahet ne organizem per 30 min. Perdorimi: 1-3 here ne dite,30-100gr porcioni me qumësht. Permbajtja: E pasur me aminoacide (BCAA).