Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower Staybol

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower Staybol

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

Staybol 5 proteina të ndryshme (caseinate kalcium, hirrë proteinave, Albumine vezë, izoluar proteine soje, Proteinat e Qumështit te koncentruar ) Proteinat dhe karbohidrateve janë në STAYBOL ne raport optimal 1:1.