Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower CS-140

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower CS-140

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

CS-140 është një shtojce dietike që përmban proteina hirrë me aminoacide, magnez dhe kalcium . Proteina kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e mases muskulore.