Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower Super Gainer

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower Super Gainer

nga Grepi Outlet

3.200 Lekë

Super Gainer furnizon trupin tuaj me proteina dhe karbohidrate për të ndërtuar masë tek muskujt. Ajo përmban komponente të ndryshme proteina të qumështit, të hirrës dhe soje. Furnizion trupin tuaj shpejt dhe për një periudhë] të gjatë me proteina esencial.