Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower Body Shake & Shape

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower Body Shake & Shape

nga Grepi Outlet

2.500 Lekë

Proteinë me komponente të ndryshme të proteinave të qumështit, hirrës,sojes dhe 500 mg L-Carnitine. Furnizon trupin tuaj me proteina dhe në këtë mënyrë kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e mases muskulore.