Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower Dream AXX

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower Dream AXX

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

Shtojce dietetike që përmbajnë proteina hirrë te koncentruar, caseinate, kalcium , magnez dhe vezë pluhur të bardhë. Proteina kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e mases muskulore. Magnezi ndihmon në funksionin normal të muskujve dhe në reduktimin e lodhjes.