Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Peisazh me Lumë e Pemë

Vepra Arti / Piktura

Peisazh me Lumë e Pemë

nga Fondi "Mustafa Faja"

6.000 Lekë

Pikture me ngjyra vaji ne kompesate.

Autor Julian Faja