Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Winx - Deshiroj te jem nje zane

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Winx - Deshiroj te jem nje zane

nga Botime Uegen

600 Lekë

Cfare i ben Uinksat: Blumin, Stelen, Floren, Muzen, Lejlen dhe Teknen kaq te vecanta? Si mund te behesh ti nje zane? Je terheqese? Mund te jesh Zana e Drites. Je zgjuar? Mund te jesh Zana e Sinergjise. Je krijuese? Mund te jesh Zana e Tingujve. Je e pavarur? Mund te jesh Zana e Ujit. Je e embel dhe e kuptueshme? Mund te jesh Zana e Natyres.