Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra
Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra

Veshje / Xhinse

Xhinse per femra

nga KJL & Co

3.950 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Xhinse per femra

Model: Lori 02 K213

Super Slim Fit

Me zinxhir ne fund

Me pigment

Me gure

Masat : 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33