Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bluzë me logo

Veshje / Bluza

Bluzë me logo

nga Grepi Outlet

1.500 Lekë

Zgjidh Dokumentin

Stampim në bluzë vetëm në një anë.

T-shirt i bardhë.

Krahët me ngjyra sipas dëshirës.

Foto e qartë dhe rezistente ndaj larjeve.

Materiali: Pambuk