Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Syri i Dragoit, Kristal i Personalizuar Syri i Dragoit, Kristal i Personalizuar Syri i Dragoit, Kristal i Personalizuar Syri i Dragoit, Kristal i Personalizuar Syri i Dragoit, Kristal i Personalizuar
Syri i Dragoit, Kristal i Personalizuar Syri i Dragoit, Kristal i Personalizuar Syri i Dragoit, Kristal i Personalizuar Syri i Dragoit, Kristal i Personalizuar Syri i Dragoit, Kristal i Personalizuar

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Syri i Dragoit, Kristal i Personalizuar

nga Grepi Outlet

1.500 Lekë

Zgjidh Dokumentin

Syri i dragoit kristal i personalizuar.

Diametri kristalit: 8 cm.
Diametri fotos: 4 cm.

Bëni Upload foton që doni të personalizoni duke klikuar te "Zgjidh Dokumentin". Punon me 3 bateri AA 1.5 Volt, të cilat nuk janë të përfshira në çmim.

Shikoni videon ilustruese më poshtë: