Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Tullumbac i personalizuar Tullumbac i personalizuar Tullumbac i personalizuar
Tullumbac i personalizuar Tullumbac i personalizuar Tullumbac i personalizuar

Bizhuteri / Aksesorë

Tullumbac i personalizuar

nga Grepi Outlet

1.000 Lekë

Zgjidh Dokumentin

Tullumbac i personalizuar.

Zgjidhni foton tuaj të preferuar dhe bëni Upload te "Zgjidh Dokumentin".

Diametri: 21 cm.

Tullumbaci personalizohet me një dekorim të veçantë për djem ose vajza.