Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vazo Qeramike Vazo Qeramike
Vazo Qeramike Vazo Qeramike

Lule / Lule në Vazo

Vazo Qeramike

nga Grepi Outlet

7.000 Lekë

Vazo Qeramike me lule.

Vazo unike e punuar nga skulptor.

Përmasat: 15x15 cm