Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations

Elektronikë / Lojra

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations

nga Grepi Outlet

3.900 Lekë
3.400 Lekë

Publikuesi: Namco Bandai

Zhvilluesi: CyberConnect2

Zhanret: Luftim

Data e Publikimit: 13/03/2012

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.