Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Cover Series Rombo iPhone 4/ 4s Cover Series Rombo iPhone 4/ 4s
Cover Series Rombo iPhone 4/ 4s Cover Series Rombo iPhone 4/ 4s

Elektronikë / Aksesorë

Cover Series Rombo iPhone 4/ 4s

nga EDS Network

570 Lekë

Mbrojtes telefoni i pershtatshme per Iphone 4/ 4s

  • ·Mbron telefonin tuaj.
  • ·Kualitet te larte.
  • ·Pershtatet shume mire me telefonin tuaj.
  • ·Disenjuar ne Itali.
  • ·Material TPU