Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Stema të Personalizueshme me fjongo

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Stema të Personalizueshme me fjongo

nga Grepi Outlet

300 Lekë

Zgjidh Dokumentin

Stema të personalizueshme të bashkangjitura me fjongo.

Diametri: 4.5 cm.

Material cilesor dhe stampim jetëgjatë i logos tuaj.

Zgjidhni me siper skedarin e logos (PSD, AI, JPG, PNG, etj.) perpara se te bëni porosin.

Fjongo është vetëm me ngjyrën kuqezi.