Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gazeta Sport Ekspres Versioni Print,  Abonim 6-mujor

Libra dhe CD / Gazeta dhe Revista

Gazeta Sport Ekspres Versioni Print, Abonim 6-mujor

nga Grepi Outlet

5.000 Lekë

Sport Eskpres është e përditëshmja e parë sportive e pavarur në Shqipëri! Në treg prej vitit 1995, Sport Ekspres ka mundur të krijojë një emër të respektuar në arenën sportive kombëtare, duke pasyqruar me vërtetësi dhe përpikmëri gjithçka rreth botës së sportit.

Shumë shpejt, Sport Ekspres do të arrijë në numrin e 5000-të të botimit, çka tregon për jetëgjatësinë e saj në tregun e shtypit të shkruar.

Abonim 6-mujor.