Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
PS3 Tekken Tag Tournament 2

Elektronikë / Lojra

PS3 Tekken Tag Tournament 2

nga Grepi Outlet

3.500 Lekë
3.100 Lekë

Publikuesi: Namco Bandai

Zhvilluesi: Namco Bandai

Zhanret: Luftim

Data e Publikimit: 11/09/2012

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.