Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
PS3 Medal of Honor: Airborn

Elektronikë / Lojra

PS3 Medal of Honor: Airborn

nga Grepi Outlet

3.500 Lekë
3.400 Lekë

Publikuesi: Electronic Arts

Zhvilluesi: EA Los Angeles

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 19/11/2007

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.