Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
PS3 Mafia II

Elektronikë / Lojra

PS3 Mafia II

nga Grepi Outlet

3.400 Lekë

Publikuesi: 2K Games

Zhvilluesi: 2K Czech

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 24/08/2010

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.