Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Scrub Trupi Scrub Trupi
Scrub Trupi Scrub Trupi

Shërbime / Estetikë

Scrub Trupi

nga Hotel Kërçiku Spa

1.500 Lekë

Scrub Trupi, heq qeliza të vdekura dhe rigjeneron lëkurën në thellësi.

Orari i shërbimeve: 08:00-21:00

Adresa: Sheshi "Avni Rustemi", Nr.14, Tiranë.