Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Manikyr dhe  Pedikyr xhel Manikyr dhe  Pedikyr xhel Manikyr dhe  Pedikyr xhel Manikyr dhe  Pedikyr xhel
Manikyr dhe  Pedikyr xhel Manikyr dhe  Pedikyr xhel Manikyr dhe  Pedikyr xhel Manikyr dhe  Pedikyr xhel

Shërbime / Estetikë

Manikyr dhe Pedikyr xhel

nga Hotel Kërçiku Spa

2.000 Lekë

Manikyr dhe Pedikyr xhel

Orari i shërbimeve: 08:00-21:00

Adresa: Sheshi "Avni Rustemi", Nr.14, Tiranë.