Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mjauu!

Libra dhe CD / Te Ndryshme

Mjauu!

nga Aeditions

500 Lekë

Mjauu!

Seria e librave me tinguj " Libra me një buton ".

Nëse shtypin butonin, vogëlushët do të dëgjojnë mjaullitjen e maces, lehjen e qenushit, borinë e veturës së verdhë dhe çaf-çufet e trenit të kaltër.

Hardcover

ISBN 978 999 56 41 290

Nr. faqeve 8

Përmasat 18 x 18 cm