Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ngjyros dhe mësoj Automjetet

Libra dhe CD / Te Ndryshme

Ngjyros dhe mësoj Automjetet

nga Aeditions

100 Lekë

Ngjyros dhe mësoj Automjetet.

Seria “Ngjyros dhe Mësoj” u jep mundësinë miqve tanë të vegjël

të argëtohen duke ngjyrosur dhe duke ngjitur figura ngjitëse (stickers).

Gjithashtu, kjo seri e mrekullueshme i fut fëmijët në një botë të madhe: nga numrat dhe shkronjat e deri te konceptet e ngjyrave dhe mrekullitë e natyrës.

Paperback

ISBN 978 99956 724 78

Nr. faqeve 8

Përmasat 21 x 29 cm