Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mille foglie Mille foglie
Mille foglie Mille foglie

Embëlsira / Pastiçeri

Mille foglie

nga Pastiçeri Vittoria

150 Lekë

Mille foglie me krem ose çokollate.