Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Filxhani Magjik Filxhani Magjik Filxhani Magjik Filxhani Magjik Filxhani Magjik Filxhani Magjik
Filxhani Magjik Filxhani Magjik Filxhani Magjik Filxhani Magjik Filxhani Magjik Filxhani Magjik

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Filxhani Magjik

nga Grepi Outlet

1.000 Lekë

Zgjidh Dokumentin

Filxhani Magjik

Ju mund të porositni filxhanin me foton tuaj te preferuar, filxhani në dukje është i zi deri në momentin që në të hidhet pija e nxehtë (çaj, kafe) atëher shfaqet imazhi fotos që është stampuar. Per te derguar foton tuaj, klikoni tek butoni blu "ngarko dokumentin".

Shiko videon ilustruese më poshtë.