Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Fabulat më të bukura

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Fabulat më të bukura

nga Aeditions

1.200 Lekë

Fabulat më të bukura.

Përmbledhja më e plotë në shqip e fabulave të La Fontenit!

Me ilustrimet e mrekullueshme dhe me shqipërimin e përkryer, të mahnitin me dinamikën, freskinë, satirën dhe vërtetësinë që karakterizon veprën e fabulistit gjenial.

Hardcover

ISBN 978 999 56 41 146

Nr. faqeve 118

Përmasat 23 x 30 cm