Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
365 Rrëfenja para gjumit, libri i parë 365 Rrëfenja para gjumit, libri i parë
365 Rrëfenja para gjumit, libri i parë 365 Rrëfenja para gjumit, libri i parë

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

365 Rrëfenja para gjumit, libri i parë

nga Aeditions

1.800 Lekë

365 Rrëfenja para gjumit.

Çdo mbrëmje, në këtë libër të veçantë plot figura të mrekullueshme, do të takoni të gjitha kafshët e dashura dhe heronjtë e vegjël të përrallave!

Para se t'ju zërë gjumi, të përqafuar me mamin ose me babin, me gjyshen ose me gjyshin, do të dëgjoni, natë pas nate, 365 përralla, njëra më e bukur se tjetra...

Lexim të këndshëm!

Hardcover

ISBN 978 999 56 41 320

Nr. faqeve 200

Përmasat 23 x 30 cm