Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Stampim në bluzë të bardhë Stampim në bluzë të bardhë
Stampim në bluzë të bardhë Stampim në bluzë të bardhë

Veshje / Bluza

Stampim në bluzë të bardhë

nga Stelasuvenir

2.000 Lekë

Zgjidh Dokumentin

Stampim në bluzë nga të dyja anët.

T-shirt i bardhë.

Krahët me ngjyra sipas dëshirës.

Foto e qartë dhe rezistente ndaj larjeve.

Materiali: Pambuk