Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
12 Përralla klasike

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

12 Përralla klasike

nga Aeditions

1.500 Lekë

12 Përralla klasike.

Dymbëdhjetë përralla të mrekullueshme të shoqëruara me ilustrime plot ngjyra. Shëtitni me to në botën e aventurave dhe të fantazisë.

Hardcover

ISBN 978 999 56 70 474

Nr. faqeve 192

Përmasat 22 x 29 cm