Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Rrëfenja me Zana

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Rrëfenja me Zana

nga Aeditions

1.200 Lekë

Rrëfenja me Zana.

Eja dhe zbulo 18 rrëfenja me zana...

Njëra zanë të dërgon plot të puthura, një tjetër të pëshpërit fjalë të ëmbla, një e tretë t'i përmbush të gjitha dëshirat...

...Kalo bashkë me to çaste të mrekullueshme.

Hardcover

ISBN 978 999 56 41 016

Nr. faqeve 100

Përmasat 23 x 30 cm