Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mumja

Libra dhe CD / Enciklopedi

Mumja

nga Aeditions

2.000 Lekë

Mumja.

Mësoni të fshehtat e botës egjiptiane. Nisni një aventurë tripërmasore dhe zbuloni mumjen egjiptiane shtresë pas shtrese!

Hardcover

ISBN 978 999 56 65 128

Nr. faqeve 16

Përmasat 26 x 32 cm